Onkológia
Zázračné účinky Vitamínu B17 a kvapiek MMS1, MMS2

Ak sa chcete dozvedieť pravdu o Rakovine a vyliečiť sa bez liekov pozorne čítajte následujúce riadky. Nikdy nezabudnem na slová istého profesora strategického manažmentu,ktorý často opakoval, že „medicínsky obchod je jeden z najväčších a zároveň najšpinavších
obchodov.“ Dodával tiež, že „ak si myslíme,že liek na rakovinu ešte nebol vynájdený, sme buď naivní alebo arogantní ku skutočnosti.“
Jeho slová vo mne rezonujú dodnes a jeho vyjadrenia ma nakoniec priviedli k publikovaniu tejto oči otvárajúcej knihy pre slovenských a českých čitateľov.
Kniha Rakovina – prečo stále umierame bez spoznania pravdy nie je o zavrhovaní a znevažovaní lekárov, liekov, liečebných
procedúr a ortodoxného medicínskeho systému, ale kritizuje jeho súčasný stav, v ktorom do popredia neúmerne a agresívne vystúpila chémia na úkor
prírody a samo-liečiacej schopnosti tela (homeostázy).

Rakovinové bunky obsahujú enzým beta-glucuronidasa (BG), ktorý sa bežne vyskytuje v zdravom organizme v minimálnom množstve. V pritomnosti beta-glucuronidasu sa vitamín B17 rozpadá a uvoľnuje kyselinu kyanovodikovú a benzaldehyd, ktoré efektívne bojuju proti rakovinovým bunkám a ničia ich z vnútra. Zdravé bunky na rozdiel od rakovinových obsahujú enzým rhodanesa. Tento enzým premieňa kyselinu kyanovodikovú na thiocyanat. Thiocyanat znižuje krvný tlak a je látkou, z ktorej organizmus produkuje pre nervový systém dolezity vitamín B12. Benzaldehyd sa mení pomocou kyslíka na kyselinu benzoovú. Vitamin B17 pôsobi utišujúco na bolesť.
V tele človeka je veľmi dôležitý správny pomer kyselín a zásad. Ak nie je tento pomer dodržaný, začnú v organizme rôzne zdravotné problémy. Náš organizmus si svoje pH veľmi prísne stráži, a z toho najprísnejšie pH krvi. Správne pH krvi má byť medzi 7.35 až 7,4. Ak by kleslo pod 7,35, človek zomiera. Väčšia odchýlka je možná v ostatných telesných tekutinách, ale nie v krvi. Človek sám môže zistiť, či má organizmus prekyslený, keď si odmeria pH moču alebo slín. V lekárni dostať lakmusové papieriky, pomocou ktorých sa zisťuje kyslosť v organizme. Kyseliny sú pre organizmus veľmi škodlivé, sú to produkty rôznych látkových výmen, napríklad kyselina chlorovodíková, močová, octová, ktorá vytvára kyslé prostredie. Na neutralizáciu kyslého prostredia sú potrebné zásadité látky, najmä minerály, stopové prvky. Ak v strave chýbajú, napríklad vápnik si telo berie z kostí a zubov, chróm z pankreasu, zinok z prostaty a podobne,“ vysvetlil diétoterapeut.
Zaujímavé odkazy: